Boka C.A.P.S

Behöver ni en lokal för fest eller sittningar?

Vi har en lokal med plats för 250 personer, vid sittningar finns det plats för ca 150 sittande.

Lokalhyra med personal i baren:

  • < 50 personer 2000 kr 
  • 50-80 personer 2500 kr 
  • > 80 personer 3000 kr  

När festen sedan är över kommer barpersonalen att städa och stänga baren. Resten av städet är upp till er, men för att inte behöva avsluta en rolig kväll med att städa har ni fram till kl.12:00 dagen efter på er att städa. Väljer ni att överlåta hela städandet till oss går det bra. Vi tar då ut en avgift på 500kr.

Vill ni beställa mat via oss måste vi få reda på det senast en vecka innan, men gärna så snabbt som möjligt, samt ev. allergier och hur många ni blir under kvällen.

Förslag på vad vi har att erbjuda är:

  • Matbuffé 90kr/per person

 

Har ni andra önskemål kan detta diskuteras.

 

Vårt alkoholtillstånd är för ett slutet sällskap, därför är det viktigt att alla som ska delta blir medlemmar på vår sida senast dagen innan. Detta är kostnadsfritt, snabbt och enkelt. Detta gör även att det är strängt förbjudet att medföra egen alkohol in i lokalen, men i baren finns öl, cider och vin till bra priser. Bli medlem via denna länk: http://www.capskarlstad.se/bli-medlem/ 

Eventuell avbokning måste meddelas senast 10 dagar innan bokad dag. Avbokning senare än det, debiteras med 75% av kostnaden.

Intresserade av att ha er nästa sittning eller fest hos oss på C.A.P.S? Kontakta oss på bokning@capskarlstad.se eller ring Annie Petersson, bokningsansvarig, på 076-870 04 44